Nieuws

Beweegcentrum Formupgrade: werken aan vitaliteit

  • 29 april 2020

Eind vorig jaar opende onze opdrachtgever, beweegcentrum Formupgrade, de deuren van een nieuw onderkomen. Inmiddels staat er een strak, haast industrieel gebouw op een opvallende locatie langs de Koppelstraat in Malburgen (Arnhem-Zuid).

KuiperArnhem realiseerde dit project in opdracht van opdrachtgever Formupgrade naar een ontwerp van Factor Architecten. En nog belangrijker: de samenwerking heeft naast een hypermoderne sportaccommodatie tevens geleid tot het verbeteren van de vitaliteit van Arnhemmers die dat het hardst nodig hebben én de medewerkers van KuiperArnhem.

Fotografe en tekstschrijver Lieske Meima interviewde onlangs Thomas Verheij en Bob Winters, de ondernemers áchter het project en schreef er een leuk artikel over (Klantreportage Formupgrade april 2020)