Vacatures

Financieel administratief medewerker

  • 27 juni 2019

Dit wordt je job

Als financieel administratief medewerker zorg jij ervoor dat de financiële administratie altijd up-to-date is. Je verwerkt de gegevens zowel voor crediteuren-, als debiteurenadministratie correct en tijdig. Je draagt bij aan het tijdig betalen van facturen van leveranciers en het innen van openstaande vorderingen van klanten. Ook houd jij het grootboek bij. Informatie stel je op zo’n manier beschikbaar dat betrokkenen op tijd, volledig en correct de overzichten krijgen die nodig zijn om actie te nemen. Ook ondersteun je bij periodieke rapportages en denk je proactief mee bij het verbeteren van de financieel administratieve organisatie.

 

Welkom in het team

Je komt te werken binnen de afdeling financiële administratie. Samen met 3 gemotiveerde collega’s draagt de afdeling zorg voor een excellente administratie van onze bouw- en vastgoedprojecten. Daarnaast heb je nog ongeveer 50 andere collega’s binnen ons kantoor in Arnhem, waaronder vakmannen, uitvoerders, projectleiders en diverse ondersteunende functies. Je werkt met hen in een omgeving waarin korte lijnen, samenwerken en vertrouwen het uitgangspunt vormen. O ja, en ook al bestaan we sinds 1902, nog steeds willen we het elke dag beter doen.

 

Wat breng je mee

Met jouw proactieve houding en financiële gedrevenheid zorg jij voor het beste resultaat. Daarnaast ben je accuraat, leergierig en werk je graag in een team. Ook is een flexibele instelling een pré, zodat we in drukke periodes (afsluitingen) op jou kunnen rekenen. En je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar. Overige functiecriteria zijn:

  • Een afgeronde financiële MBO opleiding (richting Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie, Financieel Administratief Medewerker of vergelijkbaar)
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Goede schriftelijke en contactuele eigenschappen;
  • Gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie;
  • Ervaring met ERP systemen, bijvoorbeeld Navision of AFAS;
  • Goede kennis van Excel is een pré.

 

Wat bieden wij je

Bij Kuiper Arnhem verdien je een goed salaris. Echter het meest waardevolle volgens ons betreft toch: je collega’s. Maar je krijgt ook volop ruimte jezelf verder te ontwikkelen. De cao voor Bouw en Infra kent verder prima arbeidsvoorwaarden en een degelijke pensioenregeling.

 

Sollicitatieprocedure

Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren op de vacature financieel administratief medewerker.

Meer informatie over de vacature? Bel met onze personeelsmanager Mendes Schnitzler (werkzaam op ma t/m vrij) op 026-443 02 43 of mail naar m.schnitzler@kuiperarnhem.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd door detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.