Nieuws

Viering hoogste punt Amphion Staete

  • 26 mei 2020

Onlangs is in Doetinchem het hoogste punt bereikt van Amphion Staete: een licht, duurzaam en rijk gedetailleerd parkgebouw met 75 appartementen. Traditioneel een moment om bij stil te staan. Een moment dat wij, Phoen’x als opdrachtgever/ontwikkelaar en KuiperArnhem als bouwpartner, graag samen met de kopers fysiek op de bouwplaats hadden gevierd.

Aangezien bijeenkomsten op dat moment en vooralsnog niet mogelijk zijn, zijn we op zoek gegaan naar een alternatief om de toekomstige bewoners toch iets van hun toekomstige woonomgeving te laten zien. Dus hebben we samen met JCRArchitecten en DeMediamanagers een videoproductie gemaakt.

Het resultaat: een rondleiding door het gebouw met onze assistent-uitvoerder Jelle Vreeman, diepte-interviews met de mensen achter het project én een feestelijke toost op het hoogste punt, zowel in select gezelschap op de bouwplaats als vanuit de huiskamers bij de kopers thuis.

Nieuwsgierig geworden naar dit unieke woongebouw in wording? Klik op de link voor de volledige video: https://youtu.be/RZefCmE1VXA