Vacatures

Junior calculator

  • 21 juli 2022

Junior Calculator

Wil je doorgroeien in je functie? Beter worden in wat je doet? Of gewoon hele mooie dingen maken? Kuiper geeft je de aandacht en vrijheid die nodig is om jouw talenten te benutten. Altijd met een persoonlijk groeiplan en oog voor onze gezamenlijke toekomst.  

 

Binnen ons projectbureau zijn wij op zoek naar een junior calculator. Een nieuwe collega binnen het bestaande team van een senior calculator en senior kostendeskundige die het leuk en uitdagend vindt om op een creatieve manier tot een passende prijs te komen.

 

Waarom Kuiper?

In alles wat wij doen stellen wij jou centraal. Jij als nieuwe collega, maar ook klanten, eindgebruikers en andere stakeholders. Wij bieden je niet alleen de zekerheid van een solide en warm familiebedrijf. We hebben ook oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij we doorgroei en ambitie stimuleren. Of het nu om jouw opleiding, ervaring en competenties gaat. Hier maken wij écht werk van. Dit zie je onder meer terug in het aantal collega’s die langdurig bij Kuiper werken en zelfs tot na hun pensioen verbonden blijven met het bedrijf. 

Onze rol als ontwikkelende bouwer garandeert dat je dagelijks aan de slag mag met grote en uitdagende projecten. Van zorgcomplex tot binnenstedelijke nieuwbouw; opgaven die er toe doen. Bij Kuiper dagen we je uit om mee te denken en heb je uiteraard de vrijheid om eigen ideeën in te brengen en door te voeren. Hiermee zorg jij er voor dat projecten gemakkelijker en succesvoller verlopen. Zo bouw je mee aan ons mooie familiebedrijf én de samenleving.

Maar bovenal: je komt terecht in een werkomgeving met collega’s die hetzelfde DNA delen als jij: betrokken, oprecht, ondernemend en met een gezonde dosis humor. Successen vieren we samen en wekelijks een gezamenlijk koffiemoment met iets lekkers erbij slaan we niet af. Ook houden we van een gezamenlijk borreltje en…zijn we sportief! Zo doen we binnenkort mee met verschillende collega’s aan de Posbankloop. En ben je je tussendoortje vergeten? Geen probleem bij Kuiper; dagelijks staat er een mand met heerlijk vers fruit voor je klaar. 

 

Wat ga je doen

Als junior calculator bij Kuiper Bouw weet je zeker dat je in een wereld van diverse werkzaamheden en teamwork stapt; geen dag is hetzelfde. Met jouw ervaring en kennis denk je mee in het voortraject en krijg je de ruimte om verschil te maken. Je staat aan het begin van je carrière, je hebt al (een paar jaar) ervaring en je kent de grondbeginselen van het calculeren. Je doet het natuurlijk niet alleen, collega’s vanuit de werkvoorbereiding, projectleiding en uitvoering maken deel uit van de projectteams en hebben een adviserende en coachende rol in de calculatiefase.

 

Jouw takenpakket is gevarieerd en reikt verder dan uitsluitend het rekenen. Onze klanten vragen ons om aanbiedingen uit te brengen voor zowel verbouw- als nieuwbouwprojecten. Deze zelfde klanten vragen ons ook om mee te denken over bijvoorbeeld duurzaamheid, circulariteit en biobased bouwmaterialen. Wij realiseren voornamelijk woningbouw-, zorg- en onderwijsprojecten. Het mooie van deze mix is dat je hiermee als een junior calculator een hele brede basis legt waar je de rest van je loopbaan plezier van hebt. Hoe gaaf is het dat je vanuit deze rol de kans hebt om onze klanten te helpen aan een goed kwalitatief en betaalbaar product en je tegelijk in staat bent om aan je eigen ontwikkeling te werken?

 

Wat neem jij mee?

  • Bouwkundige aantoonbare kennis op HBO- of MBO-niveau, verkregen door opleiding en/of ervaring. En heb jij vakgerichte cursussen gevolgd? Dan heb je een streepje voor;
  • Actuele kennis van o.a. bouwregelgeving, Ibistrad en officesoftware zoals Excel en Word;
  • 2 tot 5 werkervaring in een vergelijkbare functie en werkomgeving.

Wat bieden wij nog meer?

Naast een werkgever die aandacht heeft voor jouw wensen en toffe collega’s bieden wij je: 

  • een marktconform salaris. Breng je nou heel speciale kwaliteiten met je mee, weet je dat aan te tonen en zijn wij er ook van overtuigd? Dan praten we hier graag met jou over verder;
  • de keuze tussen een leaseauto en een mobiliteitsvergoeding. Binnen de gestelde kaders kan je reizen zoals jij wilt, waarbij we duurzaam reizen graag stimuleren;
  • de mogelijkheid tot het leasen van een fiets bij een contract voor onbepaalde tijd (én je mag na het fietsen ook gebruik maken van de douche bij Kuiper😉);
  • trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een prettige werkomgeving met een goede mix van betrokken, ervaren en enthousiaste collega’s.

Solliciteren

Spreekt de vacature je aan? Dan willen wij jou graag leren kennen. Wat we fijn zouden vinden is als je in jouw motivatiebrief beschrijft hoe jij het beste de rol van junior calculator zou kunnen en willen vervullen. Voeg je ook je CV toe? Dat maakt het plaatje voor ons mooi compleet. 

Stuur je sollicitatie aan Walter Valk (manager projectbureau) via w.valk@kuiperarnhem. Wil je meer weten over de functie of heb je misschien vragen? Bel in dit geval met Walter: 06 58 73 07 89.