Projectonderhoud

KuiperArnhem doet projectonderhoud voor een diversiteit aan opdrachtgevers. De afdeling Service en onderhoud, ondersteund door onze timmerwerkplaats, verzorgt calamiteiten- en meerjarenonderhoud. Bij KuiperArnhem is alles mogelijk.

24-Uur service

Wij bieden u een 24-uurs onderhoudsservice. Desgewenst kunnen wij onderhoudswerkzaamheden uitvoeren bij u aan kantoor of thuis, tussen museumbezoekers of winkelend publiek. Wij doen het onderhoudswerk met begrip voor de omstandigheden en met het vereiste improvisatievermogen.

Beheer

KuiperArnhem verzorgt het beheer van gebouwen voor diverse opdrachtgevers. Dit houdt in dat u service- en onderhoud (zowel groot- als kleinschalig) aan KuiperArnhem kunt uitbesteden: van projectmatig onderhoud tot mutatiewoningen en de vervanging van een deurkruk. Bovendien denken wij al in de initiatieffase met u mee over de kosten van beheer en onderhoud gedurende de gehele exploitatieperiode. Zo kunt u sturen op stichtings- én op exploitatiekosten.

Onderhoud

KuiperArnhem verzorgt het beheer van gebouwen voor diverse opdrachtgevers. Dit houdt in dat u service- en onderhoud (zowel groot- als kleinschalig) aan KuiperArnhem kunt uitbesteden.

Contact