Uitgelicht nieuws

Oplevering nieuwbouwplan Néjhof te Boxmeer

  • 17 oktober 2019

Op dinsdag 15 oktober jl. is het complex “de Néjhof” met 16 huurappartementen opgeleverd. Het appartementencomplex vormde het sluitstuk van het gelijknamige nieuwbouwplan Néjhof: in totaal zijn hier, aan de Steenstraat-Zuid, 59 woningen gerealiseerd waaronder eengezinswoningen, 2-onder-1 kapwoningen en appartementen.

 

In samenwerking / co-productie met Hegeman Bouwpartners en planontwikkelaar Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement is een aantrekkelijke woonlocatie gecreëerd, tussen het dorpshart van Boxmeer en de uiterwaarden van de Maas.

 

Gelijktijdig met de bouwkundige oplevering van het appartementencomplex “de Nejhof” is vanuit de ontwikkelende- en bouwende partijen een waarde cheque overgedragen aan belegger/verhuurder Concito Vastgoed. Met de inhoud van deze cheque zal een naambord worden ontwikkeld zodat binnenkort op de gevel van het spiksplinternieuwe wooncomplex een herkenbare naam komt te staan die verwijst naar de (groene) hofstructuur van het plan.

 

Foto (vlnr): Maurits Koster (Concito Vastgoed), Victor Jacobs (Hvbm), Frans Hegeman (Hvbm), Maarten Grijsen (KuiperArnhem), Gerard van Groenewoud (Hegeman Bouwpartners) en Koen Kouwenberg (KuiperArnhem)