Missie

Kuiper Arnhem is sterk in het vraaggericht ontwikkelen, bouwen en onderhouden. Wij koppelen kennis en vakmanschap van onze mensen aan creativiteit. Hierdoor zijn wij in staat om projecten voorspelbaar en beheersbaar te laten verlopen en oplossingen te vinden voor de specifieke uitdagingen en wensen van onze klanten. Hierdoor groeien opdrachtgevers al generaties met ons mee en dat is iets wat we koesteren.

In alles wat wij doen stellen wij  de relatie met onze klanten, partners en medewerkers centraal en verdiepen wij ons in hun context. Want alleen zo kunnen wij de beste oplossing bieden. En maken we van ieder project een succes.

 

 Visie

Wij zien dat het proces om goede en betaalbare huisvesting te realiseren complexer en uitdagender wordt. Door deze toenemende complexiteit heeft de markt deskundige partijen nodig met kennis om ontwikkel- en bouwprojecten  van de grond en goed georganiseerd te krijgen.

Wij geloven dat wanneer kennis en kunde op de juiste manier en op het juiste moment in het proces wordt ingezet, projecten gemakkelijker en succesvoller verlopen. Dit betekent dat wij integraal verantwoordelijkheid nemen op het vlak van het ontwikkelen, bouwen en/of onderhouden van vastgoed. 

Kuiper richt zich met deze aanpak expliciet, maar niet exclusief, op de sectoren wonen, zorg en welzijn. Met name in stedelijke omgevingen, waar vanuit de historie van het bedrijf veel ervaring en deskundigheid aanwezig is met binnenstedelijk bouwen.

Kernwaarden

Betrokken

We zijn oprecht betrokken bij onze mensen, klanten en omgeving en hebben aandacht voor hun wensen en belangen.

Vindingrijk

Voor iedere klantvraag weten we een creatieve oplossing te vinden. Wanneer het project erom vraagt, zijn we flexibel en schakelen we gemakkelijk naar een andere aanpak.

Vakkundig

We hebben de kennis in huis om altijd een sterk onderbouwd advies te geven. Gevraagd en ongevraagd. Met goed vakmanschap weten wij de meest bijzondere en unieke projecten te realiseren.

Organisatie en medewerkers

Kuiper is een bedrijf met een rijke en lange historie. Al 120 jaar ontwikkelen, bouwen en onderhouden wij huisvesting. We doen dit voor overheden, ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties, zorginstellingen, scholen, bedrijven en (particuliere) kopers. Vanuit ons kantoor aan de Westervoortsedijk 95 in Arnhem en onze bouwplaatsen in de regio werken dagelijks 65 medewerkers aan grote en kleine nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en/of herbestemmingsprojecten.

Geschiedenis

In 1902 vestigde Gerrit Kuiper zijn bedrijf in Arnhem. Drie generaties Kuiper hebben er aan het roer gestaan. Inmiddels de tweede generatie Winters verantwoordelijk voor het familiebedrijf.
In de 120 jaar groeide het bedrijf uit van timmerbedrijf tot een regionaal georiënteerde bouwer met een zelfstandige ontwikkeltak. Tijdens alle crisistijden is KuiperArnhem overeind gebleven. Zo is Kuiper door de jaren heen een solide partner gebleken.

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij zijn een familiebedrijf. Dat betekent dat we mensgericht handelen, vanuit betrokkenheid en gericht op continuïteit. We zijn dan ook betrokken bij verschillende maatschappelijke organisaties en projecten. Dit plaatst ons midden in de regio, dichtbij mensen en het bedrijfsleven.

Team

KuiperArnhem staat in het veld met een sterk team.
Hoogopgeleide medewerkers en degelijke vaklieden vullen elkaar dagelijks aan.
Wij trainen onze medewerkers permanent in de nieuwste innovatieve technieken.

Bekijk Management