Vacatures

Planvoorbereider

  • 21 juli 2022

Planvoorbereider

Wij zien dat het proces om goede en betaalbare huisvesting te realiseren complexer en uitdagender wordt. Door deze toenemende complexiteit heeft de markt deskundige partijen nodig met kennis om ontwikkel- en bouwprojecten georganiseerd en van de grond te krijgen. Kuiper Bouw zet in op deze behoefte en heeft in de afgelopen jaren een groei doorgemaakt op het gebied van turnkey-, bouwteam- en UAV-GC opdrachten. Opdrachtgevers zijn onder andere corporaties, zorginstellingen en ontwikkelaars.

 

Binnen Kuiper is het projectbureau verantwoordelijk voor de planvoorbereiding, de werkvoorbereiding, calculatie en kopersbegeleiding. Dit doen we inmiddels met een team van 12 collega’s. Vanwege een constante groei van ons klanten- en opdrachtenbestand ontstaat binnen het projectbureau ruimte voor versterking: nieuwe collega’s die het een uitdaging vinden om zowel op inhoud als op proces aan de slag te gaan binnen ons familiebedrijf en projecten realiseren die er echt toe doen.

 

Binnen het team van Walter zijn wij op zoek naar een extra planvoorbereider.

 

 

Waarom Kuiper?

In alles wat wij doen stellen wij jou centraal. Jij als nieuwe collega, maar ook klanten, eindgebruikers en andere stakeholders. Wij bieden je niet alleen de zekerheid van een solide en warm familiebedrijf. We hebben ook oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij we doorgroei en ambitie stimuleren. Of het nu om jouw opleiding, ervaring en competenties gaat. Hier maken wij écht werk van. Dit zie je onder meer terug in het aantal collega’s die langdurig bij Kuiper werken en zelfs tot na hun pensioen verbonden blijven met het bedrijf. 

Onze rol als ontwikkelende bouwer garandeert dat je dagelijks aan de slag mag met grote en uitdagende projecten. Van zorgcomplex tot binnenstedelijke nieuwbouw; opgaven die er toe doen.

Bij Kuiper dagen we je uit om mee te denken en krijg je de vrijheid om jouw ideeën, oplossingen en skills toe te passen. Hiermee zorg jij er voor dat projecten gemakkelijker en succesvoller verlopen. Zo bouw je mee aan ons mooie familiebedrijf en help je onze opdrachtgevers vooruit.

Maar bovenal: je komt terecht in een werkomgeving met collega’s die hetzelfde DNA delen als jij: betrokken, oprecht, ondernemend en met een gezonde dosis humor. Successen vieren we samen en wekelijks een gezamenlijk koffiemoment met iets lekkers erbij slaan we niet af. Ook houden we van een gezamenlijk borreltje en…zijn we sportief! Zo doen we binnenkort mee met verschillende collega’s aan de Posbankloop. En ben je je tussendoortje vergeten? Geen probleem bij Kuiper; dagelijks staat er een mand met heerlijk vers fruit voor je klaar. 

 

Wat ga je doen

Als planvoorbereider houdt je je binnen het projectbureau bezig met de coördinatie van werkzaamheden die nodig zijn om vanuit een Turnkey-, bouwteam- of UAV-GC opdracht tot een goedgekeurd Technisch Ontwerp (TO) te komen. Vertrekkend vanuit een redelijk abstracte SO- of VO-fase vindt je het uitdagend en leuk om te verbinden en vanuit een opbouwende structuur vooraf gestelde doelen te behalen. Je werkt samen met onze kostendeskundige en vanaf de VO-fase laat je je adviseren en bijstaan door de beoogde werkvoorbereider en projectleider.

 

Je hebt kennis van de geldende wet- en (bouw)regelgeving, gevoel voor bouwkosten, bent inventief en niet voor één gat te vangen. Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat er uiteindelijk een financieel en technisch haalbaar plan ligt. Na goedkeuring draag je het project over aan het projectteam dat bestaat uit de projectleider, werkvoorbereider en uitvoerder.

 

Wat neem jij mee?

  • je beschikt over een stevige persoonlijkheid; je laat je niet van alles wijs maken en bent ‘in control!’ Je komt bij ons het best tot je recht als je authentiek en open presenteert, vanuit je inventiviteit blijft zoeken naar optimalisaties in proces en product. Vanuit intrinsieke gedrevenheid wil je een goed product afleveren;
  • bouwkundige aantoonbare kennis op HBO niveau verkregen door opleiding en/of ervaring. En heb jij vakgerichte cursussen gevolgd? Dan heb je een streepje voor;
  • actuele kennis van o.a. BIM, Solibri, Revit, AutoCad en Powerproject.
  • 5-10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en werkomgeving.

Wat bieden wij nog meer?

Naast een werkgever die aandacht heeft voor jouw wensen en toffe collega’s bieden wij je: 

  • een marktconform salaris. Breng je nou heel speciale kwaliteiten met je mee, weet je dat aan te tonen en zijn wij er ook van overtuigd? Dan praten we hier graag met jou over verder;
  • de keuze tussen een leaseauto en een mobiliteitsvergoeding. Binnen de gestelde kaders kan je reizen zoals jij wilt, waarbij we duurzaam reizen graag stimuleren;
  • de mogelijkheid tot het leasen van een fiets bij een contract voor onbepaalde tijd (én je mag na het fietsen ook gebruik maken van de douche bij Kuiper😉);
  • trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een prettige werkomgeving met een goede mix van betrokken, ervaren en enthousiaste collega’s.

Solliciteren

Spreekt de vacature je aan? Dan willen wij jou graag leren kennen. Wat we fijn zouden vinden is als je in jouw motivatiebrief beschrijft hoe jij het beste de rol van planvoorbereider zou kunnen en willen vervullen. Voeg je ook je CV toe? Dat maakt het plaatje voor ons mooi compleet. 

Stuur je sollicitatie aan Walter Valk (manager projectbureau) via w.valk@kuiperarnhem. Wil je meer weten over de functie of heb je misschien vragen? Bel in dit geval met Walter: 06 58 73 07 89.