Uitgelicht nieuws

KuiperArnhem trots op podiumplek voor ‘Beste Gelderse Familiebedrijf’

  • 23 november 2022

Op dinsdag 22 november 2022 vond, in een volle zaal van het Provinciehuis van Gelderland, de uitreiking plaats van de Award ‘Beste Gelderse Familiebedrijf’.

 

KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling zat samen met Koninklijke Rotra Groep en CCV bij de laatste drie finalisten in de categorie bedrijven met meer dan 50 medewerkers. Commissaris van de Koning, John Berends, reikte de prijs uit aan de winnaar: Koninklijke Rotra Groep uit Doesburg. “Rotra Groep is een waardige winnaar” aldus algemeen directeur Bob Winters. “Ondanks dat we niet gewonnen hebben, zijn wij erg trots op onze podiumplek.”

 

De jury zegt in haar rapport: “Omdat Kuiper een familiebedrijf is, handelen ze mensgericht, vanuit betrokkenheid en gericht op continuïteit. Ze zijn dan ook betrokken bij verschillende maatschappelijke organisatie en projecten. Dit plaatst hen midden in de regio, dichtbij mensen en het bedrijfsleven.”

 

De Award voor het Beste Gelders Familiebedrijf is een initiatief van het Gelders Familiebedrijven Gilde. Familiebedrijven worden niet alleen beoordeeld op hun economische prestaties, maar vooral op hun maatschappelijke impact. De prijs werd eerder uitgereikt aan Bakkerij Hilvers (2018), DKC Installatietechniek (2019) en Van Werven Infra (2021). Dit jaar werden er 90 bedrijven voorgedragen voor de Award.

Meer informatie: https://geldersfamiliebedrijvengilde.nl/winnaars-beste-gelderse-familiebedrijf-2022/