Vacatures

Projectleider

  • 28 juni 2022

Projectleider – fulltime

 

Klaar voor een (volgende) stap in je loopbaan?

Ben jij onze nieuwe collega die onze nieuwbouw/renovatie projecten in goede banen gaat leiden? En voel je je thuis in een bedrijf waarin korte lijnen, een informele omgang en pragmatisch handelen centraal staan? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren.

 

Wat ga je doen?

Als projectleider binnen ons bedrijf heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Je bent vanaf het begin, dat wil zeggen vanaf VO, betrokken bij één of meerdere bouwprojecten en legt hiermee een belangrijke basis voor een optimale voorbereiding en realisatie van onze projecten. Hieronder inbegrepen de verantwoordelijkheid voor de inkoop en het contracteren van onderaannemers.

Als verantwoordelijke voor het totale bouwproces sta je stevig in je schoenen en ben je goed in staat om het overzicht te houden en beslissingen te durven nemen. Samen met het jouw team zorg je er voor dat projecten op een goede manier worden afgerond. Dit doe je onder andere door op een heldere en krachtige manier te communiceren, mensen mee te krijgen en toe te zien op het afleveren van vakwerk. Naast technische kennis beschik je over de nodige financiële kennis. Hiermee kun je elk project of probleem doorgronden en ben je zowel voor de organisatie als opdrachtgever een gesprekspartner op niveau.

 

En verder:

  • Heb je een HBO werk- en denkniveau met 5 tot 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en werkomgeving;
  • Heb je voldoende aantoonbare theoretische- en praktische ervaring, waaronder actuele kennis van EMVI, UA-GC, BIM en uitgebreide kennis van software applicaties die nodig zijn voor het uitoefenen van de functie;
  • Schroom je het niet om zelfstandig projectpresentaties te verzorgen aan onder meer onze opdrachtgevers;
  • Kun je goed schakelen tussen mogelijk gelijktijdig lopende projecten;
  • Ben je verantwoordelijk voor het naleven van de Arbo wetgeving volgens de eisen die binnen ons kwaliteitssysteem gebruikelijk zijn. Veiligheid en gezondheid hebben wij bij KuiperArnhem namelijk hoog in het vaandel staan;

Waarom Kuiper

In alles wat we doen stellen we de relatie met mensen centraal: jij als nieuwe collega, onze klanten, eindgebruikers en andere stakeholders. Hetzelfde geldt wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Daar maken we ook écht werk van. Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je daarnaast zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij verdere doorgroei en ambitie gestimuleerd wordt. En successen vieren we graag gezamenlijk. Iedere dag mag je aan de slag met mooie uitdagende projecten en krijg je de vrijheid om nieuwe technieken toe te passen, waaronder BIM en LEAN. Maar bovenal: je komt terecht in een prettige werkomgeving met mensen zoals jijzelf: toegewijd, toegankelijk, betrokken, oprecht en met een goed gevoel voor humor.

 

Nieuwsgierig?

Denk je dat je bij ons past én ben je enthousiast over de rol van projectleider? Dan willen wij graag met jou kennismaken. Graag zelfs. Stuur jouw CV en motivatie naar Henk de Ruiter, bedrijfsleider Kuiper Bouw. Maak hiervoor gebruik van de knop “Solliciteer”.

Wil je eerst meer (aanvullende) informatie over Kuiper of over deze vacature? Dan kun je bellen met 026-4430243.