Vacatures

Projectleider

  • 16 december 2019

Projectleider – fulltime

 

Ben jij onze nieuwe projectleider die onze nieuwbouw- en renovatieprojecten in goede banen gaat leiden? En voel je je thuis in een bedrijf waarin korte lijnen, een informele omgang en no-nonsense handelen centraal staan? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren.

 

Als projectleider binnen ons bedrijf heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Je bent vanaf het begin, dat wil zeggen vanaf VO, betrokken bij één of meerdere bouwprojecten en legt hiermee een belangrijke basis voor een optimale voorbereiding en realisatie van onze projecten. Hieronder inbegrepen de verantwoordelijkheid voor de inkoop en het contracteren van onderaannemers.

 

Als verantwoordelijke voor het totale bouwproces sta je stevig in je schoenen en ben je goed in staat om het overzicht te houden en beslissingen te durven nemen. Samen met het (bouw/project) team zorg je er voor dat projecten op een goede manier worden afgerond. Dit doe je onder andere door op een heldere en krachtige manier te communiceren, mensen mee te krijgen en toe te zien op het afleveren van vakwerk. Naast technische kennis beschik je over de nodige financiële kennis. Hiermee kun je elk project of probleem doorgronden en ben je zowel voor de organisatie als opdrachtgever een gesprekspartner op niveau.

 

En verder:

  • heb je een HBO werk- en denkniveau met 5 tot 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en werkomgeving;heb je voldoende aantoonbare theoretische- en praktische ervaring, waaronder actuele kennis van EMVI, UA-GC, BIM en uitgebreide kennis van software applicaties die nodig zijn voor het uitoefenen van de functie;
  • schroom je het niet om zelfstandig projectpresentaties te verzorgen aan onder meer onze opdrachtgevers;
  • kun je goed schakelen tussen mogelijk gelijktijdig lopende projecten;
  • ben je verantwoordelijk voor het naleven van de Arbo wetgeving volgens de eisen die binnen ons kwaliteitssysteem gebruikelijk zijn. Veiligheid en gezondheid hebben wij bij KuiperArnhem namelijk hoog in het vaandel staan.

Wie zijn we?

KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling is sinds 1902 een ondernemend familiebedrijf met ervaren bouwers en frisse denkers. Met deskundige teams ontwikkelen, bouwen, revitaliseren en restaureren wij huisvesting voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. In onze rol als budgetbewaker zijn wij in staat complexe projecten te realiseren. Hierbij streven wij naar kwaliteitsverbetering van product alsook het proces en maken hiermee een leven lang zorgeloos wonen toegankelijk.

Tot ons werkgebied rekenen we de Stadsregio Arnhem-Nijmegen met een straal tot circa 80 kilometer daarbuiten.

 

Wat bieden wij je? 

  • door voor KuiperArnhem te kiezen bouw je mee aan een organisatie die de komende jaren mooie en aansprekende (maatwerk) projecten gaat realiseren, in nauwe samenwerking met partners en opdrachtgevers;
  • een prettige informele werksfeer, waar veel oog is voor mens en organisatie. Je persoonlijke ontwikkeling staat voorop, en om dat te stimuleren krijg je hier veel vrijheid en vertrouwen.

Geïnteresseerd?

Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren op de vacature projectleider bij Kuiper Arnhem of door je CV met motivatiebrief toe te sturen aan info@kuiperarnhem t.a.v. personeelszaken.

Meer informatie over de functie? Neem in dit geval contact op met Henk de Ruiter (Bedrijfsleider) op het telefoonnummer 06 – 20 54 15 72.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld