Vacatures

Projectleider

  • 21 april 2021

Projectleider – fulltime

Als nieuwe collega bij Kuiper Bouw maak je onderdeel uit van een lange traditie van nieuwbouw, verbouw en herbestemmen in stedelijk gebied. Wij werken aan grote en kleinere, vaak uitdagende projecten. Bijvoorbeeld nieuwbouw en herbestemmingen op centrumlocaties of juist werken in complexere situaties van dagelijks gebruik. Stuk voor stuk (stevige) projecten waar de nodige dosis creativiteit en leiderschap bij komt kijken. Met jouw vaardigheden en expertise zorg je er voor dat wij ook in de toekomst toonaangevend zijn in de projecten die we realiseren. Met mooie opdrachtgevers en tevreden eindgebruikers.

 

Jouw functie als projectleider

Als eindverantwoordelijke voor het totale bouwproces sta je stevig in je schoenen en ben je goed in staat om het overzicht te houden en beslissingen te durven nemen. Je bent daarnaast vanaf het begin betrokken bij één of meerdere bouwprojecten en legt hiermee een belangrijke basis voor een optimale voorbereiding en realisatie van onze projecten. Dat doe je niet alleen maar samen met jouw projectteam. Jij geeft op een coachende en mensgerichte wijze leiding aan jouw team en zorgt door helder en krachtig te communiceren dat je mensen meekrijgt en projecten succesvol worden afgerond. Naast technische kennis beschik je over de nodige financiële kennis. Hiermee kun je elk project of probleem doorgronden en ben je zowel voor de organisatie als opdrachtgever een gesprekspartner op niveau.

Naast deze vaardigheden en competenties beschik je over brede bouwkundige kennis op minimaal HBO-niveau, aangevuld met vakgerichte cursussen, actuele kennis van BKPV, UAV-GC en BIM. Ook breng je minimaal vijf jaar tot tien jaar werkervaring met je mee in een vergelijkbare functie en werkomgeving.

 

Waarom Kuiper

Wij leggen de lat hoog wanneer het gaat om het waarmaken van onze verwachtingen richting onze opdrachtgevers, eindgebruikers en andere stakeholders. Hetzelfde geldt wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Daar maken we ook écht werk van. Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je daarnaast zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij verdere doorgroei en ambitie juist gestimuleerd wordt. En successen vieren we graag gezamenlijk. Iedere dag mag je aan de slag met mooie uitdagende projecten en krijg je de vrijheid om nieuwe technieken toe te passen. Maar bovenal: je komt terecht in een prettige werkomgeving met mensen zoals jijzelf: toegankelijk, betrokken en met een goed gevoel voor humor.

 

Nieuwsgierig?

Denk je dat je bij ons past én ben je enthousiast over de rol van projectleider? Dan willen wij graag met jou kennismaken. Graag zelfs. Stuur vóór 17 mei 2021 jouw CV en motivatie naar Stephan Lap, adjunct directeur. Maak hiervoor gebruik van de knop “Solliciteer”. Wil je eerst meer (aanvullende) informatie over Kuiper of over deze vacature? Dan kun je bellen met 026-4430243.