Vacatures

Timmerman – werkplaats

  • 12 juli 2021

Timmerman – werkplaats

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste timmerman om ons team te versterken. Ben jij een echte aanpakker met technisch inzicht en kom jij uit de regio van Arnhem? Dan maken wij graag kennis met jou.

 

Jouw functie als timmerman

Je werkt zelfstandig en in teamverband in de werkplaats en gaat zo nodig op locatie inmeten of assisteren met onze onderhoudsafdeling. Je hebt plezier in het maken van kozijnen/ramen/deuren en HSB wanden/elementen. Hierbij komt voornamelijk maatwerk bij kijken, ten behoeve van renovatie of restauratie van oude panden of voor kleinschalige nieuwbouw.

 

Wij zoeken

Wij zoeken een vakman met aantoonbare werkervaring als (werkplaats) timmerman. Je kan in hoge mate zelfstandig werken, tekeningen lezen en werkt daarnaast gestructureerd. Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te halen. Ook is machinale houtbewerking je niet vreemd (traditioneel machinepark).

 

Waarom Kuiper

Wij leggen de lat hoog wanneer het gaat om het waarmaken van onze verwachtingen richting onze opdrachtgevers, eindgebruikers en andere stakeholders. Hetzelfde geldt wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Daar maken we ook écht werk van. Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je daarnaast zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij verdere doorgroei en ambitie juist gestimuleerd wordt. En successen vieren we graag gezamenlijk. Iedere dag mag je aan de slag met mooie uitdagende opdrachten en krijg je de vrijheid om nieuwe technieken toe te passen. Maar bovenal: je komt terecht in een prettige werkomgeving met mensen zoals jijzelf: toegankelijk, betrokken en met een goed gevoel voor humor. 

 

Nieuwsgierig?

Denk je dat je bij ons past én ben je enthousiast over de rol van werkvoorbereider? Dan willen wij graag met jou kennismaken. Graag zelfs. Stuur jouw CV en motivatie naar Han Driessen, bedrijfsleider Kuiper Opmaat. Maak hiervoor gebruik van de knop “Solliciteer”. Wil je eerst meer (aanvullende) informatie over Kuiper of over deze vacature? Dan kun je bellen met 026-4430243.