Vacatures

Timmerman werkplaats

  • 17 december 2021

Timmerman werkplaats – fulltime

 

Werken bij Kuiper dat is iets moois doen met je vakmanschap.

 

Wat ga je doen?

Je werkt zelfstandig en in teamverband in de werkplaats en gaat zo nodig op locatie inmeten of assisteren met onze onderhoudsafdeling. Je hebt plezier in het maken van kozijnen/ramen/deuren en HSB wanden/elementen. Hierbij komt voornamelijk maatwerk bij kijken, ten behoeve van renovatie of restauratie van oude panden of voor kleinschalige nieuwbouw.

 

Wat breng je mee?

Wij zoeken een vakman met aantoonbare werkervaring als (werkplaats) timmerman. Je kan in hoge mate zelfstandig werken, tekeningen lezen en werkt daarnaast gestructureerd. Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te halen. Ook is machinale houtbewerking je niet vreemd (traditioneel machinepark).

 

Waarom Kuiper

In alles wat we doen stellen we de relatie met mensen centraal: jij als nieuwe collega, onze klanten, eindgebruikers en andere stakeholders. Hetzelfde geldt wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Daar maken we ook écht werk van. Natuurlijk krijg je een goed salaris. Wij bieden je daarnaast zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij verdere doorgroei en ambitie gestimuleerd wordt. En successen vieren we graag gezamenlijk. Maar bovenal: je komt terecht in een prettige werkomgeving met mensen zoals jijzelf: toegewijd, toegankelijk, betrokken, oprecht en met een goed gevoel voor humor.

 

Nieuwsgierig?

Denk je dat je bij ons past én ben je enthousiast over de functie van timmerman? Dan willen wij graag met jou kennismaken. Graag zelfs. Stuur jouw CV en motivatie naar Han Driessen, bedrijfsleider Kuiper Opmaat. Maak hiervoor gebruik van de knop “Solliciteer”.

Wil je eerst meer (aanvullende) informatie over Kuiper of over deze vacature? Dan kun je bellen met 026-4430243.