Vacatures

Uitvoerder

  • 17 december 2021

Uitvoerder – fulltime

 

Wij zoeken (ervaren) uitvoerders die enthousiast worden van creativiteit, daadkracht en samenwerking. En ook: affiniteit hebben met werken in een omgeving waarin goede communicatie met onder meer omwonenden, gebruikers, etc. een grote rol speelt.

 

Wat ga je doen?

Je hebt de dagelijkse leiding over nieuwbouwprojecten (woning- of utiliteitsbouw). Je maakt realistische planningen, geeft leiding op de bouwplaats, verzorgt heldere communicatie tussen alle betrokken partijen en zorgt voor een vlekkeloze en veilige uitvoering van onze projecten. Je bent de rechterhand van de projectleider en bewaakt de kosten. Ook houdt je jouw processen tegen het licht en optimaliseert deze. Daarnaast bewaak je de logistiek, kwaliteit en de inzet van het personeel.

Kortom: je zorgt ervoor dat de zaken op de bouwplaats goed geregeld zijn, zodat er kwaliteit wordt geleverd en zowel onze mensen als partners goed kunnen presteren.

 

En verder:

  • Kun jij de rust bewaren in dynamische situaties;
  • Zoek je van nature de samenwerking op en ben je communicatief sterk;
  • Beschik je over een afgeronde HBO-opleiding bouwkunde (of een afgeronde mbo-opleiding bouwkunde met minimaal vijf jaar ervaring als -assistent- uitvoerder);
  • Vindt je het leuk om kennis en inzichten over te brengen op collega’s, bijvoorbeeld in de vorm van toolboxmeetings;
  • Draag je zorg voor een gedegen projectadministratie.

 

Waarom Kuiper

In alles wat we doen stellen we de relatie met mensen centraal: jij als nieuwe collega, onze klanten, eindgebruikers en andere stakeholders. Hetzelfde geldt wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Daar maken we ook écht werk van. Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je daarnaast zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij verdere doorgroei en ambitie gestimuleerd wordt. En successen vieren we graag gezamenlijk. Iedere dag mag je aan de slag met mooie uitdagende projecten en krijg je de vrijheid om nieuwe technieken toe te passen .Maar bovenal: je komt terecht in een prettige werkomgeving met mensen zoals jijzelf: toegewijd, toegankelijk, betrokken, oprecht en met een goed gevoel voor humor.

 

Nieuwsgierig?

Denk je dat je bij ons past én ben je enthousiast over de rol van projectleider? Dan willen wij graag met jou kennismaken. Graag zelfs. Stuur jouw CV en motivatie naar Henk de Ruiter, bedrijfsleider Kuiper Bouw. Maak hiervoor gebruik van de knop “Solliciteer”.

Wil je eerst meer (aanvullende) informatie over Kuiper of over deze vacature? Dan kun je bellen met 026-4430243.