Werken bij KuiperArnhem

Werken bij KuiperArnhem betekent dat je deel uitmaakt van een groep collega’s die met hart en ziel houden van hun vak: ontwikkelen en bouwen.
Wij krijgen er een kick van als we optimale kwaliteit kunnen leveren voor onze opdrachtgevers. Daarnaast is innovatie kenmerkend voor ons.

 

Streven naar kwaliteit en vernieuwing zie je in de werksfeer terug. Die is gericht op permanente verbetering, op leren en groeien.
Daarbij hoort een collegiale sfeer waarin iedereen gestimuleerd wordt om zichzelf te ontwikkelen.
Bij ons kun je initiatief nemen en je creativiteit ontplooien. We zien fouten als kansen om onszelf steeds weer te verbeteren.
Leidinggevenden stellen zich op als coach. Daarin zijn wij duidelijk anders dan andere bedrijven in de toch nog vrij traditionele bouwsector.
Ook onze opdrachtgevers waarderen ons hierom.

 

KuiperArnhem combineert het beste van twee werelden.
We zijn een familiebedrijf met een rijke geschiedenis en diepe wortels in de samenleving en
een moderne onderneming die gericht is op innovatie en nieuwe kansen.


Timmerman
Vacatures

Timmerman

Allround timmerman en timmerman bouwservice We zijn op zoek naar gezellige en enthousiaste professionals die van aanpakken weten!  

Lees meer
Enthousiaste werkvoorbereider
Vacatures

Enthousiaste werkvoorbereider

Ben je werkvoorbereider én op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan ons team versterken! We zijn op zoek naar gezellige en enthousiaste professionals die van aanpakken weten.

Lees meer
Projectleider
Vacatures

Projectleider

Ben jij de representatieve projectleider die voldoet aan onderstaande criteria, dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren.

Lees meer
Energieke uitvoerder
Vacatures

Energieke uitvoerder

Wij zijn op zoek naar een (enthousiaste) energieke uitvoerder

Lees meer