Timmerwerkplaats

KuiperArnhem heeft een goed uitgeruste timmerwerkplaats. Hier worden onder andere kozijnen, ramen, deuren, HSB-wanden, luifels, kasten en banken vervaardigd. Bij complexe opdrachten en in drukke perioden doet de werkplaats een beroep op gepensioneerde oud-medewerkers.

De timmerwerkplaats werkt in de eerste plaats voor bedrijfsonderdelen van KuiperArnhem. Ook kleine bouwbedrijven en zzp’ers kunnen echter een beroep doen op de diensten van onze timmerwerkplaats.

Voordelen

Dankzij de timmerwerkplaats kunnen wij snel, vakkundig en betaalbaar maat- en serieproducten leveren. KuiperArnhem is hierdoor flexibel. Wij zijn onafhankelijk van de levertijden van onderaannemers en leveranciers. Ook kunnen wij de kwaliteit garanderen. Op onze in eigen huis gefabriceerde elementen zit standaard een Kuiper-garantie van 10 jaar.

Interesse in onze diensten?

De timmerwerkplaats werkt in de eerste plaats voor bedrijfsonderdelen van KuiperArnhem. Ook kleine bouwbedrijven en zzp’ers kunnen echter een beroep doen op de timmerwerkplaats. Neem gerust contact met ons op.

Contact