Vacatures

Werkvoorbereider

  • 21 juli 2022

Werkvoorbereider

 

Wil je doorgroeien in je functie? Beter worden in wat je doet? Of gewoon hele mooie dingen maken?  

Binnen ons projectbureau zijn wij op zoek naar een (ervaren) werkvoorbereider. Een nieuwe collega binnen het bestaande team van zes werkvoorbereiders die het leuk vindt om de handen uit de mouwen te steken en zo de stapel met mooie bouwopdrachten tot uitvoering brengt.

 

Waarom Kuiper?

In alles wat wij doen stellen wij jou centraal. Jij als nieuwe collega, maar ook klanten, eindgebruikers en andere stakeholders. Wij bieden je niet alleen de zekerheid van een solide en warm familiebedrijf. We hebben ook oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij we doorgroei en ambitie stimuleren. Of het nu om jouw opleiding, ervaring en competenties gaat. Hier maken wij écht werk van. Dit zie je onder meer terug in het aantal collega’s die langdurig bij Kuiper werken en zelfs tot na hun pensioen verbonden blijven met het bedrijf. 

 

Onze rol als ontwikkelende bouwer garandeert dat je dagelijks aan de slag mag met grote en uitdagende projecten. Van zorgcomplex tot binnenstedelijke nieuwbouw; opgaven die er toe doen. Bij Kuiper dagen we je uit om mee te denken en krijg je de vrijheid om verschillende technieken toe te passen. Hiermee zorg jij er voor dat projecten gemakkelijker en succesvoller verlopen. Zo bouw je mee aan ons mooie familiebedrijf én de samenleving.

 

Maar bovenal: je komt terecht in een werkomgeving met collega’s die hetzelfde DNA delen als jij: betrokken, oprecht, ondernemend en met een gezonde dosis humor. Successen vieren we samen en wekelijks een gezamenlijk koffiemoment met iets lekkers erbij slaan we niet af. Ook houden we van een gezamenlijk borreltje en…zijn we sportief! Zo doen we binnenkort mee met verschillende collega’s aan de Posbankloop. En ben je je tussendoortje vergeten? Geen probleem bij Kuiper; dagelijks staat er een mand met heerlijk vers fruit voor je klaar. 

 

Wat ga je doen

Als werkvoorbereider bij Kuiper Bouw weet je zeker dat je in een wereld van diverse werkzaamheden en teamwork stapt; geen dag is hetzelfde.  Met jouw expertise denk je mee in het voortraject en maak je het verschil door jouw kennis te delen. Jouw ideeën, oplossingen en skills zijn namelijk de fundering van het project.

 

Jouw takenpakket is gevarieerd en reikt verder dan uitsluitend het voorbereidingsproces; ook het plannen en bewaken van het uitvoeringsproces behoort tot de werkzaamheden. Je grote vriend is de uitvoerder. Met hem of haar werk je actief samen om de uitvoering zo soepel mogelijk te laten verlopen en voor onze klanten een succes te maken.

 

Wat neem jij mee?

  • bouwkundige aantoonbare kennis op HBO (of MBO) niveau verkregen door opleiding en/of ervaring. En heb jij vakgerichte cursussen gevolgd? Dan heb je een streepje voor;
  • actuele kennis van o.a. BIM, Solibri, Revit, AutoCad en Powerproject;
  • 5-10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en werkomgeving.

Wat bieden wij nog meer?

Naast een werkgever die aandacht heeft voor jouw wensen en toffe collega’s bieden wij je: 

  • een marktconform salaris. Breng je nou heel speciale kwaliteiten met je mee, weet je dat aan te tonen en zijn wij er ook van overtuigd? Dan praten we hier graag met jou over verder;
  • de keuze tussen een leaseauto en een mobiliteitsvergoeding. Binnen de gestelde kaders kan je reizen zoals jij wilt, waarbij we duurzaam reizen graag stimuleren;
  • de mogelijkheid tot het leasen van een fiets bij een contract voor onbepaalde tijd (én je mag na het fietsen ook gebruik maken van de douche bij Kuiper😉);
  • trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een prettige werkomgeving met een goede mix van betrokken, ervaren en enthousiaste collega’s.

Solliciteren

Spreekt de vacature je aan? Dan willen wij jou graag leren kennen. Wat we fijn zouden vinden is als je in jouw motivatiebrief beschrijft hoe jij het beste de rol van werkvoorbereider zou kunnen en willen vervullen. Voeg je ook je CV toe? Dat maakt het plaatje voor ons mooi compleet. 

 

Stuur je sollicitatie aan Walter Valk (manager projectbureau) via w.valk@kuiperarnhem. Wil je meer weten over de functie of heb je misschien vragen? Bel in dit geval met Walter: 06 58 73 07 89.