Vacatures

Werkvoorbereider

  • 30 juni 2021

Werkvoorbereider – fulltime

 

Klaar voor een nieuwe stap in je loopbaan?
Voor diverse op te starten uitdagende en complexe projecten in de regio Arnhem zijn wij op zoek naar (zelfstandige) werkvoorbereiders.

 

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider bij Kuiper Bouw is geen dag hetzelfde. Met jouw expertise denk je mee in het voortraject en maak je het verschil tijdens de voorbereidings- en uitvoeringsfase. Je plant, tekent en organiseert. Jouw takenpakket is breed en gaat verder dan alleen het uitwerken van het uitvoeringsproces en de organisatie van het project. Ook het bewaken van de voortgang valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je grote vriend is de uitvoerder. Met hem werk je actief samen om het uitvoeringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Naast deze vaardigheden en competenties beschik je over brede bouwkundige kennis op minimaal HBO-niveau, aangevuld met vakgerichte cursussen, actuele kennis van BKPV, UAV-GC en BIM. Ook breng je minimaal vijf jaar tot tien jaar werkervaring met je mee in een vergelijkbare functie en werkomgeving.

 

Waarom Kuiper

In alles wat we doen stellen we de relatie met mensen centraal: jij als nieuwe collega, onze klanten, eindgebruikers en andere stakeholders. Hetzelfde geldt wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Daar maken we ook écht werk van. Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je daarnaast zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij verdere doorgroei en ambitie gestimuleerd wordt. En successen vieren we graag gezamenlijk. Iedere dag mag je aan de slag met mooie uitdagende projecten en krijg je de vrijheid om nieuwe technieken toe te passen, waaronder BIM en LEAN. Maar bovenal: je komt terecht in een prettige werkomgeving met mensen zoals jijzelf: toegewijd, toegankelijk, betrokken, oprecht en met een goed gevoel voor humor.

 

Nieuwsgierig?

Denk je dat je bij ons past én ben je enthousiast over de rol van werkvoorbereider? Dan willen wij graag met jou kennismaken. Graag zelfs. Stuur jouw CV en motivatie naar Walter Valk, manager projectbureau. Maak hiervoor gebruik van de knop “Solliciteer”.

Wil je eerst meer (aanvullende) informatie over Kuiper of over deze vacature? Dan kun je bellen met 026-4430243.