Vacatures

Werkvoorbereider

  • 30 juni 2021

Werkvoorbereider – fulltime

Als nieuwe collega bij Kuiper Bouw maak je onderdeel uit van een lange traditie van nieuwbouw, verbouw en herbestemmen in stedelijk gebied. Wij werken aan grote en kleinere, vaak uitdagende projecten. Bijvoorbeeld nieuwbouw en herbestemmingen op centrumlocaties of juist werken in complexere situaties van dagelijks gebruik. Stuk voor stuk (stevige) projecten waar de nodige dosis creativiteit en organisatietalent bij komt kijken. Met jouw vaardigheden en expertise zorg je er voor dat wij ook in de toekomst toonaangevend zijn in de projecten die we realiseren. Met mooie opdrachtgevers en tevreden eindgebruikers.

 

Jouw functie als werkvoorbereider

Als werkvoorbereider binnen ons bedrijf heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Met jouw expertise denk je mee in het voortraject en maak je het verschil tijdens de voorbereidings- en uitvoeringsfase. Je plant, tekent en organiseert. Jouw takenpakket is breed en gaat verder dan alleen het uitwerken van het uitvoeringsproces en de organisatie van het project. Ook het bewaken van de voortgang valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je grote vriend is de uitvoerder. Met hem werk je actief samen om het uitvoeringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Naast deze vaardigheden en competenties beschik je over brede bouwkundige kennis op minimaal HBO-niveau, aangevuld met vakgerichte cursussen, actuele kennis van BKPV, UAV-GC en BIM. Ook breng je minimaal vijf jaar tot tien jaar werkervaring met je mee in een vergelijkbare functie en werkomgeving.

 

Waarom Kuiper

Wij leggen de lat hoog wanneer het gaat om het waarmaken van onze verwachtingen richting onze opdrachtgevers, eindgebruikers en andere stakeholders. Hetzelfde geldt wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Daar maken we ook écht werk van. Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je daarnaast zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij verdere doorgroei en ambitie juist gestimuleerd wordt. En successen vieren we graag gezamenlijk. Iedere dag mag je aan de slag met mooie uitdagende projecten en krijg je de vrijheid om nieuwe technieken toe te passen. Maar bovenal: je komt terecht in een prettige werkomgeving met mensen zoals jijzelf: toegankelijk, betrokken en met een goed gevoel voor humor.

 

Nieuwsgierig?

Denk je dat je bij ons past én ben je enthousiast over de rol van werkvoorbereider? Dan willen wij graag met jou kennismaken. Graag zelfs. Stuur jouw CV en motivatie naar Walter Valk, manager projectbureau. Maak hiervoor gebruik van de knop “Solliciteer”. Wil je eerst meer (aanvullende) informatie over Kuiper of over deze vacature? Dan kun je bellen met 026-4430243.